Jaarlijks verlof van 2 maart tot 17 maart. We zien je graag terug maandag 18 maart. Reserveren kan nog steeds online.
Restaurant
"Il n'y a qu'une cuisine, la bonne."
- Paul Bocuse
Monsieur Paul aurait aimé le restaurant À Table où Bob Vinois a défendu depuis des années la tradition culinaire française dans un cadre intime et convivial. Aujourd'hui, son fils Dimitri reprend le flambeau et propose toujours une cuisine du terroir et du cœur dans un décor sobre comme les assiettes mais très joliment pensé par Just Lolli, fidèle à la philosophie du restaurant où familles et amis sont reçus comme chez soi, sans chichis.
Alain Ducasse l'affirme "L'étonnement, des fois, est dans les choses les plus simples. Enfin, est-ce que le nouveau luxe ça ne serait pas la simplicité?"
À table et bon appétit !
"Er is maar één keuken, de goede."
- Paul Bocuse
De heer Paul zou zeer gesteld zijn op Restaurant A Table, waar Bob Vinois jarenlang de Franse culinaire traditie hoog in het vaandel heeft gedragen in een intieme en amicale omgeving. Vandaag neemt zijn zoon Dimitri de fakkel over en biedt hij nog steeds een lokale keuken aan, recht uit het hart, in een sobere inrichting zoals weerspiegeld wordt in de borden, knap uitgewerkt door Just Lolli, trouw aan de filosofie van het restaurant waar families en vrienden worden ontvangen zoals thuis, zonder heisa.
Alain Ducasse beaamt "Verbazing zit soms in de eenvoudigste dingen. Zou de nieuwe luxe uiteindelijk niet simpelweg de eenvoud zijn?"
Aan tafel en smakelijk!
MenU
entrée et plat
voorgerecht en hoofdgerecht
*** Signature Dish
De klassieke voorgerechten
Terrine “Campagnarde - augurken - brood - boter *** - 19 (mdp)
Warme worst uit Lyon - aardappelen - mosterdvinaigrette - 19
6 Escargots de Bourgogne - 17 (mdp)
Noordzee garnaalkroketten - 18
Amerikaanse kreeft - burrata - tomaat *** - 26
Tiger Prawns “Gambas” - tartaarsaus - 29
Royal Belgian Oscietra kaviaar (30 gr) - blini - zure room - 69
Toast - gerookte paling - roereitje - bieslook - 27
hoofdgerechten
Gegrilde Zeebaars - Txistora - Risotto Fregula Sarda - 36
Tiger Prawns “Gamba’s” - tartaarsaus - 45
Tarbot (volgens aanbod) - mousselinesaus - ratte aardappel dagprijs
Filet Pur “Txogitxu” - 45
Côte à l’Os “Txogitxu” (min.2p) - 38 pp
Béarnaise, Poivre concassé
Gekonfijte eendenbout - Ajuinconfituur - Sarlat aardappeltjes - 26 (mdp)
Andouillette AAAAA - Dijon mosterdsaus - 26
Gevulde varkenspoot - graanmosterdsaus - 27 (mdp)
MECHELSE KOEKOEK*** (min.2p)
Koekoek “A Table” 32 pp
Koekoek “Morilles” 39 pp
Frisse salade - Friet
MENU A TABLE 65 pp (min.2p)
To Share
Œuf Mimosa - Céleri “Rémoulade” - Radis Beurre
Rosette de Lyon - Foie gras
***
Mechelse Koekoek “A Table” Of “Morilles” (Sup 5 pp)
Frisse salade - friet
***
Meringue glacée - caramel beurre salé
MENU DU PATRON 36 pp
Terrine “Campagnarde - augurken - brood - boter
Of
6 Escargots de Bourgogne
***
Gekonfijte eendenbout - ajuinconfituur - Sarlat aardappeltjes
Of
Gevulde varkenspoot - graanmosterdsaus
***
Dame Blanche
Of
Rijstpap met bruine suiker
Van Maandag tot vrijdag middags en avond
De klassieke desserten
Dame blanche (mdp) - 10
Sorbet citroen overgoten met Grey Goose vodka “Colonel” - 14
Onze ijskoffie - 10
De pot Chocolade mousse - 10
Pavlova met frambozen en aardbeien - 12
Rijstpap met bruine suiker (mdp) - 9
Onze sorbets en ijs zijn ambachtelijk gemaakt door Talamini
Kaas - Een selectie van onze kaasboerin “ Hilde Demarez” - 15
Réservez votre table ici
Reserveer uw tafel hier
Donnez un dîner
Geef een etentje cadeau
Contact
adresse
Buizenbergstraat 27
9830 Sint-Martens-Latem
Important: il y a des déviations en raison de travaux dans les environs. Veuillez insérer l'adresse suivante dans votre GPS: Nelemeerstraat 24, Sint-Martens-Latem.
Belangrijk: Door lokale werkzaamheden zijn er omleidingen. Gelieve het volgende adres in te geven in uw GPS om vlot ter plaatse te geraken: Nelemeerstraat 24, Sint-Martens-Latem.
Contact
+32 (0)9 282 70 68
hello@restaurantatable.be
heures d'ouverture
Lundi au Vendredi
12:00-14:00 & 19:00 - 21:00
Fermé mercredi midi (12:00-14:00)
Samedi et Dimanche
Private Dining